Uw website met Content Management Systeem, makkelijk door uzelf te onderhouden

Ziet u er tegenop om uw website te onderhouden en bewerken? Is het systeem waarmee u uw website bijhoudt prettig in gebruik? De websites die door Normedia ontwikkeld worden, zijn gekoppeld aan een zeer gebruikersvriendelijk Content Management Systeem, ook wel CMS genoemd. Bekijk hier de techische details van het Content Management Systeem. 

 

Zoekmachine vriendelijk met het Content Management Systeem

De techniek achter het CMS van Normedia is zeer vernuftig en uitermate geschikt voor zoekmachines als Google. Het systeem biedt de mogelijkheden om een goede positie in de zoekmachines te halen.

Wat is het CMS van Normedia?

Het Content Management Systeem is de "achterkant" van uw website. Het is een overzichtelijk en gebruikersvriendelijk programma waarmee u de inhoud van uw website kunt aanpassen en vernieuwen. Met uw inlogcode hebt u direct toegang tot de site. Op welke plaats waar ook ter wereld, zolang u internet heeft, hebt u toegang. Zo kunt u uw website altijd actueel houden.

Wat kunt u zoal met het CMS van Normedia?

  • Met de QuickEdit modus kunt u uw website zien en direct bewerken. Snel en makkelijk.
  • Pagina's en knoppen aanmaken
  • Teksten plaatsen en wijzigen
  • Foto's plaatsen
  • Hyperlinks maken naar andere sites
  • Ankers maken binnen de pagina
  • Teksten uit Word plakken
  • Opsommingen maken
  • Bestanden uploaden en koppelen (pdf, video, geluid, etc.)
  • Meerdere websites tegelijkertijd met één CMS te onderhouden

Voor wie is het Content Management Systeem geschikt?

Het Content Management Systeem wordt aan websites gekoppeld die door Normedia ontwikkeld worden. U maakt gratis gebruik van het CMS. Hebt u een nieuwe website nodig? Neem contact met ons op. Wij laten u graag zien hoe u snel en makkelijk uw website onderhoudt. Het is ook mogelijk om uw bestaande ontwerp te gebruiken en te koppelen aan het CMS.

Wat zijn de kosten van het CMS?

Als u uw website door Normedia laat ontwikkelen mag u gratis gebruik maken van het Content Management Systeem. Er zijn geen extra of abonnementskosten aan verbonden. U krijgt van ons een korte training en een handleiding. Hebt u al een webontwerp of website? Wij bekijken graag of wij het gebruikersvriendelijke CMS aan uw website kunnen koppelen.

U wilt uw website gebruikersvriendelijk gaan beheren met het Content Management Systeem van Normedia? Neem dan contact met ons op via het contacformulier of via telefoon 0229 - 707 718.