Bereik uw doelgroep met social media

Je kunt er als bedrijf niet meer omheen: social media. Als u het juist gebruikt is het een uitgelezen kans om uw online zichtbaarheid te vergroten. Facebook, Instagram, Snapchat, Youtube en Twitter. Veel keuze, maar welke sociale media past het beste bij uw doelgroep? Wij kunnen u helpen bij het maken van een strategie, het schrijven van een content plan en het uitrollen daarvan op de verschillende platformen. Wij maken een rapportage om de resultaten te meten en advies te geven.

Hoe werkt het?
Samen met u bepalen we de doelgroep en doen we onderzoek naar op welke sociale media we hen kunnen bereiken en op welke manier. Hier bedenken wij een strategie voor en ontwikkelen een social media campagne met een content plan voor een vastgestelde periode. We bedenken de teksten en indien gewenst verzorgen wij het beeldmateriaal. U kunt dit zelf inplannen of het aan ons overlaten. Dan plaatsen wij de posts voor u op de social media kanalen. U houdt zelf zicht op de reacties die daaruit voortkomen. Na en tijdens de campagne doen wij een analyse, stellen we de campagne bij en maken een rapportage.

Hoeveel kost het?
Wij spreken met u een vast bedrag af voor onze werkzaamheden zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent.

In een persoonlijk gesprek nemen wij uw wensen door en geven u advies over de mogelijkheden. Bel ons op 0229-707718 voor een afspraak.

Zowiezo Gemeente Stede Broec Kennemer Wonen