Een nieuwe website nodig?

Is uw website verouderd en voldoet het niet meer aan uw wensen? Hebt u nog geen website en wilt u een professionele website die u zelf kunt onderhouden en gevonden wordt in Google? Normedia ontwikkelt websites die u zelf kunt veranderen. Wij maken websites op maat volgens een ontwerp of met een WordPress thema. U hoeft hiervoor niet veel technische kennis te hebben. De website installeren wij op uw eigen hostingpakket of u bestelt de domeinnaam en het hostingpakket bij Normedia. Wij regelen dan alles voor u.

Prijzen

Een website laten ontwikkelen kan al vanaf € 795,- Heeft u ook een logo en een huisstijl nodig? Dat maken wij ook voor u. Informeer naar ons combinatietarief.

Hoe werkt het?

U maakt een afspraak met Normedia om uw wensen te bespreken. Daarna maken wij een ontwerp dat wordt gekoppeld aan het CMS systeem. We maken uw nieuwe website met tekst en afbeeldingen. U krijgt in een korte training uitleg over WordPress en u ontvangt een handleiding waarmee u uw nieuwe website zelf kunt veranderen.

Afspraak voor een offerte voor een nieuwe website?
In een persoonlijk gesprek nemen wij uw wensen door en geven u advies over de mogelijkheden. Bel ons op 0229-707718 voor een afspraak.

Zowiezo Gemeente Stede Broec Kennemer Wonen