Een logo laten ontwerpen door Normedia?

Daar nemen wij de tijd voor.

Wij nemen bij een kopje uw wensen door en gaan dan aan de slag.

Is het allemaal al heel duidelijk wat u wil dan werken wij dat uit in een ontwerp. Als u nog geen idee heeft gaan wij u verrassen.

Wij ontwerpen allereerst 3 verschillende logo’s. Hieruit maakt u een keuze welke daarna wordt aangepast aan uw wensen en uitgewerkt. U kunt het logo aan laten passen in kleur, vorm, lettertype of tekst totdat u volledig tevreden bent. Wij zetten het logo om in verschillende bestanden die u kunt gebruiken voor op het web of in drukwerk.

Daarna kunt u het logo uit laten werken in een complete huisstijl. Het ontwerp kan aangepast worden totdat het volledig naar uw wens is. Wij kunnen u de bestanden aanleveren zodat u het zelf kunt laten drukken, of u laat het door ons verzorgen. Wij werken met partners die goede kwaliteit leveren tegen een prettige prijs. Normedia begeleidt het drukwerk tot op de drukpers en zorgt voor een uitstekende kwaliteit. U hebt hier geen omkijken naar. Als alles klaar is ontvangt u het drukwerk en de bestanden in gangbare bestandsformaten. vooraf krijgt u uiteraard een offerte zodat u weet waar u aantoe bent.

Wilt u meer weten over de diensten van Normedia? Vul dan het contactformulier in of neem contact met ons op via tel. 0229 – 707 718. Mailen kan ook.

Zowiezo Gemeente Stede Broec Kennemer Wonen